Corona-information (COVID-19)

2020-03-19 • Nyheter

Collea är tillgängliga som vanligt!

Collea har också vidtagit åtgärder pga Coronavirusets framfart.

Vi har i samråd med några av våra uppdragsgivare valt att tillsvidare arbeta hemifrån. Vi har tagit med den tekniska utrustning vi behöver och sitter uppkopplade med samma tillgänglighet som vi alltid tillhandahåller.

Då de flesta av våra uppdragsgivare fn inte tillåter oss att vara ute och besöka er kommer alla kontakter framöver ske via våra mobiler, sms, email eller videomöte. Se våra kontaktuppgifter under Kontakt.

Som vanligt svarar vi direkt på frågor av lite enklare natur. T ex Hur fungerar min sjukpension? Hur sjukanmäler jag till försäkringsbolagen? Har jag återbetalningsskydd i mina tjänstepensioner? Vad ska jag tänka på i rådande börsoro?

Om det är en mer omfattande vägledning eller rådgivning så måste du, som vanligt, få denna godkänd av din HR-chef eller Comp/Ben-ansvarig.