COLLEA söker serviceinriktad administratör

2023-02-6 • Nyheter

Är du en serviceinriktad och strukturerad person som drivs av att hjälpa andra? Får du energi av att arbeta i ett litet team där djup kunskap kombineras med stor praktisk erfarenhet för att skapa långsiktig trygghet för både uppdragsgivare och medarbetare. Då kan du vara den person vi söker!
Vi på Collea ser ett stort intresse för våra tjänster inom pension, försäkring och förmåner, både bland befintliga och nya uppdragsgivare. Vi är därför på jakt efter ytterligare en kollega med administrativa färdigheter till oss i Malmö. Hos oss erbjuds du ett självständigt arbete med stor variation i arbetsuppgifter och kontakter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter inom alla våra områden. Förutom pension och försäkring innebär det också stöd inom området Compensation & Benefits. Du arbetar nära Colleas rådgivare och konsulter, men har också löpande kontakt med våra uppdragsgivare och deras medarbetare, försäkringsbolag och andra samarbetspartners.

  • Arbetsuppgifter kan bland annat bestå av:
  • Stöd och utbildning till våra uppdragsgivares HR- och Ekonomiavdelningar
  • Dialog med försäkringsbolag och valcentraler
  • Avstämning och överföring av löne- och försäkringsfiler
  • Löpande avstämning med uppdragsgivare och deras medarbetare
  • Uppdatering av hemsida, försäkringsportal och presentationer

Eftersom vi är en liten organisation med hög servicegrad är vi alltid beredda att rycka in för att hjälpa till där det behövs.

Omfattning

Heltid

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs att du är engagerad och har en god förmåga att självständigt och effektivt driva ditt arbete framåt. Du lär dig snabbt nya saker, har lätt för att samarbeta och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Struktur, ordning och reda samt att ge exceptionell service är viktigt för dig, precis som att leverera resultat med hög kvalitet. Du är även kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, särskilt på svenska men gärna även på engelska.

Du har goda kunskaper i Officepaketet. Är du inte redan duktig i Excel är det önskvärt med intresse för att framöver bli det.

Vi ser gärna att du har åtminstone viss tidigare erfarenhet av administration inom pension och försäkring.

Förmåner

Vi har kollektivavtal med tillhörande förmåner och försäkringar, såsom tjänstepension ITP. Därutöver kompletterande sjukförsäkring, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Ansök därför så snart som möjligt.
Placeringsort: Malmö, kontor i Hyllie (The Point)
Startdatum: Första halvåret 2023

För mer information och ansökan

Kontakta Niclas Berthilsson (VD)
Telefon: 072-393 29 25
E-post: niclas.berthilsson@collea.se

Om Collea

Collea erbjuder opartiska konsulttjänster inom områdena pension, försäkring och Compensation & Benefits. Vi är specialiserade inom svenska kollektivavtalade pensioner och försäkringar.

Collea startades 1993 som ett internt bolag till två större koncerner i Malmö för att ansvara för företagens pensions- och försäkringsförmåner till medarbetarna. Idag har vi ett stort antal uppdragsgivare, såväl börsnoterade som privata medelstora och stora bolag.

Collea har inget ekonomiskt intresse av hur pensionerna placeras eftersom vi inte tar emot några provisioner från försäkringsbolagen. Istället arbetar vi enbart mot arvode, det vill säga att uppdragsgivarna betalar för vår tid och vårt engagemang. Vi har aldrig ekonomiska intressen i de produkter och tjänster som erbjuds uppdragsgivaren och dess medarbetare.

Collea är ett bollplank till sina uppdragsgivare med rådgivning och analyser, där vi integrerar en djup kunskap om pensioner och försäkringar med stor praktisk erfarenhet kring information och kommunikation till medarbetare.

Collea arbetar i långsiktiga partnerskap med uppdragsgivarna. Det skapar en långsiktig trygghet för medarbetare och deras familjer och blir därför en del av en god personalpolitik. Det i sin tur medverkar till att göra uppdragsgivarna attraktiva som arbetsgivare.

Gedigen erfarenhet inom pensions- och försäkringsområdet